HIGHLIGHTING | A DAY IN THE RIVIERA


Vinkkaan teille nyt tästä Isadoran Mesmerizing -kokoelmaan kuuluvasta poskipunapuikosta. Tämä oli siis kausisävy ja sävyn nimi on A Day in the Riviera. Tämä osottautui niin loistavaksi tuotteeksi, niin päätin että tämä ansaitsee aivan oman postauksensa.
Vielä siis jutskaillaan hetki Isadorasta, huomenna taas uudet jutut!

IMG_4567


Kuten viime postauksessa sekä YouTubeen lataamassani videossa sanoin, niin en käyttäisi tätä varsinaisesti poskipunana. Sävy on hyvin vaalea ja shamppanjan sävyinen enemmänkin, joten kokeilin tätä siis korostukseen poskien korkeimpaan kohtaan.
Tuotetta on helppo levittää vaikka suoraan puikosta ja levittää sitten paikoilleen, tai sipaisemalla tätä sormenpäihin ja niistä sitten poskille tuomaan hehkua.
Uskoisin myös tämän putkilon kestävän ikuisuuden, sillä korostukseen tätä tarvitsee käyttää vain aavistuksen verran. Tämä on myös hyvin pehmeästi ja helposti levittyvä.

IMG_4573


Kuvaan olen laittanut korostusta vain hieman posken korkeimpaan kohtaan, mutta kirkas rengasvaloni saa sen näyttämään siltä että se olisi alempana. Tästä voi myös päätellä miten hyvin tämä heijastaa valoa, sillä poskillani tuota on oikeasti vain ihan vähän.

Rakastan tätä sävyä. Todellinen uusi aarre mun korostustuotteiden joukkoon!
Tykkään siitä, ettei tämä ole liian vaaleanpunainen taikka liian kultainen, vaan juuri sopiva ainakin omaan hipiääni. Kun valo oikein hyvästä kulmasta kasvoille osuu, saattaa siinä näkyä pieni kultainen kimalle. Mutta ei tosiaankaan liikaa.
Jos haluaa oikein super super kiiltoa kasvoille, voi tähän päälle laittaa vielä puuterimaisen korostustuotteen joka myös näin ollen samalla kiinnittää voidemaisen tuotteen paikoilleen. Niin ja tietysti tätä voi myös levittää aavistuksen nenänvarteen, otsan korkeimpaan kohtaan, leukaan ja amorinkaarelle korostamaan, mutta itse käyttäisin hyvin maltillisesti.

IMG_4969

Mitä mieltä te olette tästä?

8 kommenttia:

 1. voi kökkis, nyt on kyllä pakko saada!

  VastaaPoista
 2. Tämä puikko kiinnostaa mua Mesmerizing -kokoelmasta eniten. Oon muutenkin koukussa kaikenlaisiin heleytystuotteisiin, joten luulenpa, että tämä kotiutuu jossain vaiheessa ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen koukussa myös, kaikki kimalteleva kyllä kelpaa! ;)

   Poista
 3. No tuotahan voisi jopa harkita! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä postauksesta, odottelinkin jo että joku esittelisi tämänkin :) Tämä täytyy kyllä Magic Mauves-paletin lisäksi ehdottomasti saada tuosta kokoelmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oli hyötyä :) Mun mielestä myös kokoelman kaksi parasta tuotetta, ainakin näistä mitä testasin.

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3