BIOZELL COLOR MASK CHOCOLATE

Taisin mainita parilla sanalla jossain postauksessa halustani tummentaa hiuksiani. Noh, en kuitenkaan raaskinnut värjätä kertaheitolla ihan tummanruskeaa tukkaa, vaan aloitin värjäyksen pikkuhiljaa. Ensin ostin aavistuksen tummempaa hiekan sävyistä blondia. Pöljänä kuitenkin ostin vain yhden purkin, eikä se tosiaan riittänyt alaselkään ylettyvään tukkaani. Pääsin siis toteuttamaan toisen pitkäaikaisen haaveeni eli hennon liukuvärjäyksen, sillä väri riitti vain puoleen väliin hiuksia.
Mun päässä ei ole koskaan pysynyt ainutkaan tummempi väri ja äkkiähän tuo haalistui. Seuraavalla kerralla kaupasta lähti tumma blondi -sävy ja eipä sekään kauaa hiuksissani pysynyt.


IMG_5406


Varjelen tunnetusti hiuksiani viimeiseen asti, enkä halua rasittaa rakkaita hiuksiani jatkuvalla värjäämisellä, joten ostin uudeksi aseekseni hoitavan sävytteen. Merkiksi valikoitui Biozell ja sävyksi nappasin Chocolate. Kaverini oli varoitellut tämän sävytteen tummuudesta, mutta rohkenin kuitenkin valitsemaan tämän. Nyt mennään eikä meinata.
Pakko kyllä myöntää, että Biozellilta voisi löytyä vähän parempaa valikoimaa sävyissä. Tätä vaaleampi sävy oli Frappucino, jonka en uskoisi näkyvän hiuksissani juuri mitenkään. Seuraava sävy taas on niinkin radikaali kuin Black, joka saattaisi olla hieman liikaa. Hetken jo ehdin haaveilla luumun lilasta väristä, mutta ehkä kuitenkin jätän sen toiseen kertaan..

IMG_5408


"Ennen" -kuvassa olen jo ehtinyt laittaa yhden kerran sävytettä hiuksiini, mutta se jo ehti haalistua melkein kokonaan pois kuvaa ottaessa.
Käytän tätä siis pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Ensimmäisellä kerralla pidin sävytettä päässäni noin vartin ja pesin pois. Ensimmäisellä yrittämällä väriä tuli hyvin kevyesti. Toisella kerralla uskaltauduin pitämään tätä päässäni noin puoli tuntia ja sävyä tulikin sitten mukavasti. En laittanut tätä juurikaan latvoihin, vain tyveen jonne sitä tummuutta enemmänkin haluan.

Pakko myöntää, että lopputulos on hyvin punertava, ehkä liikaakin omaan makuuni. Tykkäisin enemmän kylmän ruskeasta sävystä, kun hiusteni vaaleakin osuus on kuitenkin enemmän kylmempään taittava. Käytän kuitenkin putelin ihan tyytyväisenä loppuun.
Suunnittelin myös ostavani tämän kaveriksi sen mustan sävyn, jota sekottaisin aavistuksen tähän suklaanruskeaan, ehkä niin saan joukkoon hieman kylmempää vivahdetta.
Toisaalta pääsen varmaan helpommalla jos käyn ihan kampaamosta katsomassa jonkun hyvän kylmänsävyisen sävytteen. Pian taitaa kuitenkin olla myös aika ihan oikealle värjäykselle!

hiukset


Jos teillä on antaa jotain vinkkejä hyvistä sävytteistä niin kertokaahan tuonne kommenttiboksiin!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen tukka tolla kyllä tulee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä ja käy blondiin tosi kivasti :)

   Poista
 2. Lähteekö kokonaan pois, jos sävytettä ei ylläpidä joka pesussa? :p Kuin nopeesti? Näyttää tosi kivalle ja tekisi mieli koittaa. En tiedä uskallanko :D Oon kanssa blondi ja pelkään, etten saa näitä enään takas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mä en osaa sanoa että lähteekö ihan kokonaan pois kun mä ylläpidän tätä koko ajan kerran viikossa. Aika hyvin se haalistuu kuitenkin, mutta jos ihan blondi olet etkä halua pysyvästi tummentaa niin en ehkä laittaisi. Se punertavuus voi napata kovin kiinni blondiin..

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3