MAC AN AMOROUS ADVENTURE QUAD

Mulle iski viime viikonloppuna joku ihan järkyttävä ostoshimo. Siis pakko oli saatava jotakin. Kolusin kaikki nettikaupat läpi, eikä oikeen mikään meikkituote jota olen himoinnut aiemmin aiheuttanut minkäänlaista sydämentykytystä. Meinasin seota, sillä upouusien meikkien himo oli niin valtava. Meikkinarkkarin piirteitä kenties?
Muutama kauneusbloggaaja laittoi kuvia tästä Macin A Noval Romance kokoelmaan kuuluvasta An Amorous Adventure Quad -paletista. Ja siinähän se oli mitä kokoelmiini kaipasinkin!
Kävin jo hypistelemässä kokoelmaa hyvissä ajoin ennen synttäreitäni kun pohdin lahjatoiveita ja erityisesti juuri tämä paletti osui silmään. En saanut sitä mielestäni hetkeen, kunnes valitsin lahjaksi jotain muuta mitä tarvitsin enemmän. Kuitenkin taas tämä hullutus alkoi kun näin kuvia tästä, voi morjens.IMG_6104

Paletin sävyt ovat Sable (tummempi rusehtava sävy) ja Black Tied (musta sävy), jotka muistaakseni kuuluvat ihan siis peruskokoelmaan ja ovat yksittäin saatavissa aina. Olenko oikeassa vai muistinko väärin? Kaksi ihan uutta sävyä, jotka ovat vain tässä kokoelmassa ovat taas Sex & The Oyster ah tuo ihana ihana sinertävä, sekä Brawn. 
Ensiksi pidin näitä sävyjä hieman tavallisina ja sellaisina joita multa jo löytyy. Jos rehellisiä ollaan niin saatoin jo pienen hetken (ihan pienen vaan) kotona katua valintaani, mutta meikin näillä tehtyäni sain vain todeta että niin uniikkeja ovat. Kaikki yhdessä käytettynä luovat luomelle niin jotenkin hyvällä tavalla jännän ja oudosti hienon yhdistelmän. Siis ihania.


IMG_6108

IMG_6116
IMG_6119

Itseasiassa nämä ovat ensimmäiset koskaan omistamani Macin luomivärit. Ihmeellistä mutta totta.
Tämän paletin sävyt kyllä yllättivät, vaikka toisaalta tiesin ylipäätänsä Macin luomivärien olevan hyviä, sillä olen katsonut varmaan miljoona tutoriaalia jossa niitä käytetään. Ihan erilaiseksi koko jutun tekee, kun itse pääsee näihin käsiksi. Haluan leikkiä näillä lisää! En käytä mitään muuta kuin näitä ainakin seuraavan kuukauden, vannon.


IMG_6132

Näillä on todella miellyttävä meikata. Nämä on ensinnäkin ihanan pehmeitä, jotenkin kermaisen silkkisiä ja pigmenttiäkin on ihan mukavasti. Alla olevasta kuvasta voi nähdä swatchit, eli pigmenttiä kyllä löytyy. Kädessä mulla on vielä hieman nihkeä käsivoide, se varmaan tekee sen että näyttävät niin kirkkailta mutta luomellakin pohjustajan päällä aikalailla sama tulos.

IMG_6139

Excuse me, mun iho taas huonommassa jamassa. Näitä syksyn ihania puolia kun kädet ja kasvot kuivuu..