Mac Alluring Aqua Enchanted One

Mua instagramissa (@sannaemiliaa) seuraavat saattoivatkin nähdä mitä posti kiikutti mulle. Sain vihdoin ja viimein käsiini kauan odottamani Jaclyn Hillin Sigman kanssa yhteistyössä tehdyn beauty expert boxin, eli siis siveltimiä. Mun pitikin tehdä teille heti tänään videota ja kun olin jo kertaalleen pessyt vanhat meikit pois (pitäähän uusia siveltimiä heti päästä testaamaan) ja paklaillut uudestaan, totesin että mun silmä on niin järkyn näköinen ettei sillä kehtaa kameran edessä olla. Siis mulla on joku pahemman luokan allergia iskenyt tai sitten siinä on tulehdus. Harmi, sillä odotin innolla että pääsen kuvailemaan teille. Toivottavasti se olis jo huomenna parempi.

Mutta asiaan siis ja tämänkin jutun joku on jo saattanut nähdä instagramista..
Macilta tuli uusi kokoelma muutama päivä sitten, josta mäkin kotiutin yhden jutun. Olin jo ehtinyt netistä kuolailemaan kuvia tästä kokoelmasta, mutten osannut odottaa sitä minään tiettynä päivänä, joten kun eilen astelin stokkalle niin oli ihana yllätys nähdä nämä siellä.
Kokoelma on siis nimeltään Alluring Aqua, jossa on hyvin maanläheisiä ja pronssisia/metallisia sävyjä. Tähän on hirveän vaikea keksiä mitään sopivaa adjektiivia, mutta mulla tulee tästä kokoelmasta mieleen ensimmäisenä sellainen "bronze goddess" tyyli. No, viimeisestä kuvasta näkee mistä on oikein kyse.

P5051600 P5051607

Ostin kokoelmasta siis huulipunan. Tämä on siis täysin matta ja sävyn nimi on Enchanted One. Kokoelmasta löytyi myös täysin nude sävy, joka oli hyvin läpikuultava. Valikoimassa oli myös shimmermetallinen sävy, tummempi punainen sekä violetti. Mä päädyin tähän, koska jotenkin aina noi mattapunat vetää mua puoleensa. Violetti sävy myös olisi sellainen, joka hieman himottaisi käydä hakemassa..
Sävy näyttää kuvissa paljon enemmän vaaleanpunaiselta mitä se oikeasti onkaan. Enemmänkin se on rusehtavan nude/neutraali vaaleanpunainen.
Niin ja hei, katsokaa noita pakkauksia! Vitsit miten ihana tuo "vetinen" pinta ja ihan mun lemppari tuo sininen väri!

P5051603 P5051629 P5051614 MAC-Alluring-Aqua-Makeup-Collection-for-Summer-2014-products

Mitä stokkalla ehtisin swatchailemaan, niin molemmat poskipunat olivat aivan täydellisiä ja ottaisin kyllä molemmat mun kokoelmiini. Samoin kaikki luomivärit ottaisin mieluusti. 
Vitsit kun tämä kokoelma tuli juuri siihen aikaan kun olen ostanut hirvittävät määrät kosmetiikkaa ja ostolakko pitäisi olla käynnissä.. Heh. 

Mutta nyt, hyvää yötä ja mä toivon hartaasti, että näyttäisin vähän fiksummalta huomenna tuon silmän kanssa! Ennen nukkumaan menoa tsekkailen vielä hieman lentolippuja, sillä visiitti Norjaan olisi suunnitelmissa, jei! :)