Uusi alku

Uusi banneri ja uusi alku! Eli muistatte varmaan, kun kirjottelin teille tässä postauksessa mun halusta muuttaa tätä blogia. Halusin siis alkaa kirjoittamaan kauneusblogia, mutta halusin pähkäillä pääsiäisen yli enemmän toteutusta.
Nyt olen päättänyt, että jatkan tällä osoitteella, mutta nimi vaihtuu. Halusin tehdä tästä muutoksesta teille lukijoille mahdollisimman simppelin, että löydätte varmasti perille ja näätte uudet postaukset. Itselleni, mutta ennenkaikkea myös teille mä tätä blogia kuitenkin kirjoittelen ja ilman teitä lukijoita tämä bloggailukaan ei olisi niin mielekästä.

kollaasibanneri

 Jätin myös tosi paljon vanhoja postauksia näkyville, vaikkei ne kaikki mitään kauneusjuttuja olekaan. Mutta kuten sanoin aiemmassa kirjoituksessa etten en laita tätä niin tiukkoihin raameihin, etten voisi teille silloin tällöin asukuvia jakaa, onhan muotikin tavallaan kauneuden kanssa käsi kädessä.

Toivon, että pidätte tästä muutoksesta, sillä itse olen aivan innoissani. Haluan jakaa teille palan mun suuresta intohimosta ja toivon että se välittyy tästä blogin kautta ja voitte myös innostua kosmetiikkaan samalla tavalla kuin minä. :)
Tervetuloa kaikille, niin uusille että vanhoille lukijoille seuraamaan mun uudistunutta blogiani! 


Mut löytää myös Youtubesta nimellä Sanna-Emilia. Nyt kun mulla on aikaa, niin lisäilen sinne videoita taas tiuhempaan, joten seurailkaahan sielläkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3