Uudet vauvani

Blogit on hiljalleen alkanut täyttyä tennareista ja varsinkin niistä nikeistä, mutta mä nyt esittelen mun uudet kultani, converset.♥ 
Kevät on jo oikeasti kovaa vauhtia tulossa ja mä tajusin että eihän mulla ole oikein minkäänlaisia kevätkenkiä. Mulla on kyllä iso läjä saappaita ja ballerinoja ihan joka lähtöön, mutta näihin välikausiin popot uupuu ja pahasti. On mulla kyllä valkoiset varrelliset converset, jotka on jo parhaat päivänsä nähneet sekä muutamat treenikengät, jotka toki voisi ottaa ihan arkikäyttöön mutta olen liian laiska kaivamaan niitä esiin.
Mulla on pyörinyt jo varmaan kaksi vuotta mielessä nämä lyhytvartiset conssit ja varsinkin niitä valkoisia olen halunnut ihan älyttömän pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi hommata. Nyt vihdoin päätin naputella uudet conssit kotiin, niin väri vaihtuikin valkoisesta burgundyn punaiseen. Mulla on jo yhdet valkoiset ja mun mielestä ne valkoiset on ihan hirmu tylsät sekä niitä kävelee jokaisella vastaan. 
Ei voi muuta sanoa, kuin että olen rakastunut. ♥ … Vaikka vannoin, ettei musta tule koskaan tennarityttöä, mutta saapa nähdä saanko syödä sanani.

collage P4039994 P4039982 collage1 P4039996 P4039968

Nyt mä hipsuttelen (onko toi edes sana?) nukkumaan, sillä menen heti aamusta roudaamaan vaatteita kirppikselle. Tosin tällä selällä ei raahata kyllä säkin säkkiä, mutta olen äidin henkisenä tukena kun se raahaa muutaman ikea kassillisen mun paikalle.
Mä yritän huomenna kuvailla videota maaliskuun suosikeista, ettei se venyisi ihan hirvittävän pitkälle. Mulla on ollut nyt hieman kiireitä, sillä olen laittanut noita kirppisvaatteita sekä olen sisustellut mun huonetta koko viikon ja juossut paikasta toiseen. Lupaan myös editoida sen rakennekynsi -videon viikonlopun aikana.
Nyt öitä sinne kaikille sekä ihanaa alkavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Ihanat! Iteki haluaisin lyhytvartiset ku kahdet pitkävartiset löytyy jo. Mistä ostit nää ja mitä maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oon katellut näitä niiin kauan kun just noi pitkävartiset löytyy jo ja oon vähän kyllästynyt niihin. :) Tilasin nää footwaylta ja hintaa jäi alennuksen jälkeen 55e. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin ihan hirveesti :))

   Poista
 3. Ihanat kengät, mahtava väri! Löysin sun blogin vasta äskettäin, tykkään tosi paljon ja aion jatkaa lukemista, vaikka oonkin tosi saamaton kommentoinnin suhteen... Sulla on tosi ihana tyyli ja sellanen "toteuttamiskelpoinen", voisin hyvin kuvitella ottavani omaan pukeutumiseen vinkkejä, kun ollaan samanikäsiäkin. Videotkin on mukavia ja sulla on tosi miellyttävä ja herttainen ääni.

  Kiitos kivasta blogista siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihana kommentti, sai kyllä kestohymyn mun huulille! :) Kiitos siis, mukava kuulla tällaista palautetta. :)

   Poista
 4. Mihin kirpparil viet myyntiin?

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi kengät! Oon samanlaisia kattellut pitkään :) mä tuun huomenna sinne Turkuun joten pakko päästä tonne kirppikselle, jos siellä on vielä jotain sulta jäljellä! Nyt alkaa poikaystävän suostuttelu :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3