LIVBOX | HUHTIKUU 2014

Postimies toi eilen paljon odotetun huhtikuun livboxin. On tuo boksi aina niin piristävä juttu arkeen. Mun piti tulla jo heti eilen postaamaan teille tästä boksista, mutta flickr ei suostunut yhteistyöhön mun kanssa. Huomasin myös, että kaikki mun kuvat on kadonneet sieltä mun flickr:n tililtä, ärsyttävää.
Päätin tällä kertaa esitellä boksin kuvina, sillä niin saan sen paljon nopeammin teidän nähtäville kuin videolle tehtäessä. Kirjoitin myös kuviin samat esittelytekstit, jotka kopioisin livboxissa mukana tulleesta lappusesta, niin tekstiin mulle on helppo kirjoittaa niitä omia fiiliksiä.
Siis huhtikuun livbox oli tällä kertaa raikkaan vaaleanvihreä. Vaikka mä olisin kyllä vaikka voinut vannoa, että tuleva boksi olisi keltainen. Teemana oli myös raikas luonto ja sen kauneus. Pakko myöntää, että olin hieman pettynyt, koska mun korvaan sana luonto, tarkoittaa tylsää. Tylsiä pakkauksia ja tylsiä tuotteita. Vaikka luonto ja sen suojelu on mulle tärkeä juttu, niin tässä asiassa se herättää hieman "blaah" -tuntemuksia. Äh, hankala selittää, asiaan!

P4080327 collage P4080386

Vaikka garnier kuuluu niihin mun ns. inhokkeihin, lähdin kuitenkin testailemaan tätä ihan avoimin mielin. Kyseessä on jonkinlainen uutuustuote, joka ei mulle ainakaan ole tullut missään vielä vastaan. Kaupassa mä jättäisin tämän ehdottomasti hyllylle, mutta en tätä saadessani kuitenkaan roskiinkaan heitä.
Mulla oli käytössä monet vuodet Lumenelta vastaavanlainen tuote ja kun sitä ei ole meikkipussista(laatikoista) löytynyt moniin aikoihin, voisin ottaa tämän tilalle ja käyttää loppuun. Eli siis positiivinen yllätys. Laitoin tätä meikkivoiteen alle, vaikka tästäkin tulee hieman väriä kasvoille, mutta ei siis peittävyyttä, tarkoitushan on ihonsävyn tasoittaminen. Kasvoille tuli tervettä hehkua ja heleyttä. Mun suhteellisen kuiva ihoni tykkäsi myöskin tästä ja meikkivoide meni päälle tosi kivasti ja sulavasti. Jätin primerin kokonaan pois ja lisäsin vain tätä sekä tämän alle macin fix+ suihketta ja se riitti. Ison miinuksen antaisin tuoksusta, joka on siis sama kuin merkin bb-voiteessakin, eli mun mielestä aivan hirveä.

P4080394

Nyt mun on pakko myöntää, että olen niin skeptikko tällaisia juttuja kohtaan. Toki onhan sinkki sellanen tärkeä jota kannattaa syödä, mutta että peltokorte, oluthiiva ja merilevä? En ole todellakaan mikään asiantuntija tällaisissa, mutta mun oman pienen tietämyksen ja kokemuksen perusteella voisin sanoa piutpaut näille jutuille. En halua kuulostaa ihan kamalan negatiiviselta, mutta mä uskon vasta kun itse näen. Eikai näistä haittaakaan voi olla, mutta mulla on ihan mukavasti tukkaa päässä, vaikka se on joskus hieman kuivahko ja purkkamainen, mutta ei sitä mikään pelasta. Niin ja kynsissä mulla on geelit, joten sekin asia on ihan "hoidossa", haha. Hirveetä negaa, mutta mä luulen että annan tämän eteenpäin. En tiedä kuinka uusi tää tuote on, mutta kertokaa ihmeessä jos jollakin on ehtinyt kertyä kokemusta tästä!

P4080442

Vaikka nää näytteet on hirmu pieniä, mutta positiivista on, että pääsee kokeilemaan juttuja joita ei välttämättä muuten koskaan kokeilisi tai ostaisi. Mä oon ihan käsi muotoiluvoiteiden kanssa, enkä ymmärrä niistä juuri mitään, enkä juuri muistakaan muotoilutuotteista. Mulle lakkakin on sellanen ärsyttävä juttu, jota en jaksa suihkia, vaan kuljen tukka naturellina hulmuten tai ponnarilla, joten toi vasemmanpuoleinen tuskin tulee kokeiluun. Taas kaikki missä lukee "hoito", "kuivat hiukset" ja "kosteustasapaino" saa mut heti innostumaan. Mä rakastan kosteuttavia tuotteita, sillä kun hiukset on kosteutetut ja terveen näköiset, ei niitä mun mielestä edes tarvitse muotoilla vaan ne voi olla vapaasti. Terveet ja luonnolliset kutrit on sata kertaa kauniimmat kuin piikkisuoraksi suoristetut hiukset. 
Okei, aiheen ohi, mutta pointti oli että oikeanpuoleinen tulee varmasti kokeiluun. Ainoa asia mikä hirvittää, on tuo hinta, jos tämä osottautuu hyväksi. 

P4080432

Valitettavasti pakko sanoa, ettei tää saanut mua oikein innostumaan. Mulla on sata miljoonaa kosteusvoidetta pyörimässä nurkissa, enkä juurikaan kaipaa lisää, heh. Ei myöskään pieni näyte varmaan ketään hetkauta sekä sitä samaa nämä kaikki suurinpiirtein on, joten en usko että joku tästä uutta must have -juttua löytää.

P4080401

Hups, kirjoitusvirhe tuossa kuvassa! Mutta jälleen, sana "kosteus" saa mun mielenkiinnon heräämään. Rivien välistä kuitenkin voisi lukea, että kyseessä on anti-aging tyyppinen tuote, vaikkei sitä suoraan sanottakaan. Parikymppisen iholle anti-age tuotteet kuitenkaan luonnollisesti ei ihan sovi, joten pitänee tutkia hieman enemmän tätä. Testaan kuitenkin ihan mielelläni tätä, ellen sitten anna tätä äidilleni testattavaksi. Jälleen tuo hinta on aika kirpaiseva, jos osottautuisi hyväksi tuotteeksi. Uskon kuitenkin jo nyt, että tämäkin on korvattavissa huomattavasti halvemmilla naamioilla, esim. Freemaneilla joita on kuitenkin myös joka lähtöön.

P4080421

Tätä ehtisin jo testaamaan ja valitettavasti pakko sanoa, etten tykännyt. Kun puhdistin tällä meikin, niin tuntui että vaahto vain suli iholle ja hieroin pelkkää vettä kasvoilleni. Hankala selittää, mutta tuntui ettei vaahto pysynyt koossa, vaan katosi jonnekkin ennen kuin ehti kunnolla hieromaan sitä kasvoille. Tämän jälkeen kun puhdistin kasvot vielä kasvovedellä, niin vanuun tuli silti tosi paljon meikkiä.
Mulla on ollut jo pidemmän aikaan käytössä Exuviancen putsarit, joka on siis sellaista vähän geelimäistä mikä kuitenkin vaahtoaa runsaasti hieroessa sitä käsissä, joten olen tottunutkin jo sellaiseen tuotteeseen joka vaahtoaa runsaasti. Vähän jännittää, miten iho reagoi kun käytin näin yhtäkkiä jotakin muuta. Vaikka Exuviancella on hintaa about 35 euroa per pullo, niin kyllä sillä hinnalla saakin ihan parasta mun mielestä. Eli kyllä se laatu vaan korvaa määrän. 
Mulla on tällä hetkellä varmaan kolme avaamatonta ja käyttämätöntä kasvoputsaria ja kaapin perälle valitettavasti joutaa tämäkin.

Nyt alan katsomaan salkkareita ja pyhitän koko illan parille meikkikirjalle, jotka kävin lainaamassa kirjastosta. Aion joka ilta olla vain nenä kiinni noissa kirjoissa. 
Kivaa viikon jatkoa kaikille, kohta on taas perjantai! Jes, enää viikko Viron reissuun!!

2 kommenttia:

  1. Tollainen Livbox olisi kyllä ihana, joulu joka kuukausi! ;D

    VastaaPoista
  2. Hey very nice blog!

    Feel free to visit my web blog; Official Phytoceramides

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3