NAKED 3

Postimies toi mulle tänään erittäin mieluisan ja kauan odotetun paketin, nimittäin Urban Decayn Naked 3 -paletin. Mä en osannut yhtään odottaa tän tulevan tänään, joten hypin täällä suurinpiirtein tasajalkaa, sillä olin niiin niiin super innoissani. Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa, enkä voi uskoa että vihdoin tämä kaunokainen on mun hyppysissäni. Mä silmäilin tätä jo silloin, kun tämä paletti julkistettiin ja se olikin sen jälkeen loppuunmyyty pitkään monesta paikasta. Heitin hanskat tiskiin ja vähän kuin unohdin  koko jutun, kunnes alasti kolmonen palasi mieleen taas pyörimään jokin aika sitten.
No, nyt se on täällä ja olen niin haltioissani. Olen varmaan koko päivän hypistellyt tätä ja ihaillut tätä silmät kiiluen kuin jokin idiootti, haha.

P3209445 P3209502P3209479 P3209484

Tämä kolmonen oli mun silmään kaikkein miellyttävin ja sen romanttinen sävy on todellakin upea. Mä rakastan tällasia murrettuja vaaleanpunaisia luomivärejä. Paletin vaaleanpunaiset sävyt ovat super söpöjä, mutta kuitenkin "sivistyneitä" eikä mitään pissispinkkejä.
Paketinkin väritys on mun mieleeni ja tuo aaltoileva pinta on ihana. Ihanaa myös, että paketti on tukeva ja loksahtaa hyvin kiinni, niin ei tarvitse pelätä sen menevän rikki matkustaessa.

P3209508 P3209514

Sain myös mukana 4 näytettä UDPP:stä, eli luomivärin pohjustajasta. Ihanaa päästä kokeilemaan näitä ja olenkin jo melkein varma, että tuo original lähtee vielä tilaukseen.

Sain tänään myös tuohon mun uuteen rengasvaloon jalustan ja ajattelinkin heti testata tuota valoa ihan tositoimissa. Se on niin suuri apu valokuvauksessa, joten innolla odotan miten se toimii siinä itsessään, eli videoissa. Ajattelin kuvata huomenna videota liittyen tähän kyseiseen palettiin ja millaisen meikin sillä saan aikaiseksi.
Mulla on muutama video, jotka odottaa editointia. Mietin vaan maltankohan  edes ladata niitä "vanhoja" enää tuon uuden valaistuksen jälkeen. Haha.

Palaillaan toivottavasti videon merkeissä siis, ihanaa alkavaa viikonloppua!  

8 kommenttia:

 1. Oioi, näyttää niin täydelliseltä!:)

  VastaaPoista
 2. ääääääää mistä tilasit?? Mäki oon miettiny et josko sitä iteki ton hankkis…...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin ton feeluniquelta. :) Beutybayssakin näyttää taas olevan, kun tossa feeluniquessa on se tulliriski..

   Poista
 3. Moi! Oon aika keltanokka meikkien suhteen ja sun blogi taitaa olla mun pelastus :D mahtaako tätä saada enää mistään? Saisiko suomesta vai pitääkö netisti tilata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiva että näistä mun kirjoituksista on hyötyä! :) Suomesta näitä ei saa, eli netistä pitää tilata. Katsoin juuri äsken, niin ainakin Feeluniquella näitä on. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3