MOROCCANOIL

Viime postauksesta hiusten hoitoon liittyen on jo rutkasti aikaa, joten päätin tehdä hieman päivitettyä versiota. Putelit ovat vaihtuneet Tigistä Moroccanoiliin ja looove it.
Kellään ei ole varmaan suurempaa epäselvyyttä seuraavista tuotteista, mutta ajattelin kertoa omaa mielipidettäni. Käytän näiden lisäksi suihkun jälkeen Schwarzkopfin moisture kickiä, joka on ollut mulla luottotuotteena käytössä jo vuosia sekä satunnaisesti Paul Mitchellin kosteuttavaa suihketta, mutta nämä moroccanoilit ovat mun ns. peruskallio hiustenhoidossa.

P2258311

Shampoo & Hoitoaine

Oon varsinainen shampoo- sekä hoitoainehullu ja saan paljon päänvaivaa oikeiden tuotteiden valitsemisessa. Onneksi J:n äiti muisti mua jouluna näillä moroccanoil volume -sarjan shampoolla sekä hoitsikalla. Nämä on ollut älyttömän kovassa käytössä ja olen ostanut uudet putelit jo varmuuden vuoksi odottamaan.
Mun hiukset on niin pitkät ja vaaleat, joista syistä ne on myös tosi rasittuneet ja kuivat. Jos tiedätte mistä puhun tai omaatte myös tällaiset hiukset, on tämä volume -sarja paras mahdollinen. Nämä kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti, kuitenkaan latistamatta niitä.
Monet, varsinkin blondit ja kuivahiuksiset valitsisivat varmasti repair -sarjan (niinkuin minä ensin meinasin tehdä), mutta jos hiukset eivät ole siis aivan kuolleet ja karvaiset, jättäisin sen kuitenkin hyllylle, sillä se latistaa varsinkin pitkät hiukset aivan täysin, eli se on liian raskas. Toki repair -sarjaa voisin itse kuvitella käyttäväni ns. "kuurimaisesti" vaikka kerran kuussa.
Muistaakseni näillä on hintaa yhteensä noin 40-50 euroa.

P22583077

Hiusnaamio

Mulla on ollut jo pari vuotta kadoksissa se sellainen hiusnaamio, jonka ottaisin osakseni mun luottotuotteita ja sekin tilanne korjaantui löydettyäni tämän weightless hydrating maskin. Tämä on juuri sellainen, jota aion tulevaisuudessa ostaa aina uudestaan.
Käytän tätä yleensä kerran viikossa ja joskus kaksi, jos hiukset tuntuvat oikein kuivilta. Laitan tämän  useimmiten silloin vaikuttamaan, kun menen saunaan ja annan olla sen noin 10 minuuttia. Pakko kyllä ylistää, kuinka sileiltä hiukset tuntuvat varsinkin samana iltana, mutta sileys ja terve tunne jatkuu myös pitkään.
Näistä on myös olemassa pari muuta erilaista, mutta jälleen, jos sun hiukset on yhtään samanlaiset mitä aikaisemmin kuvailin, on tämä ehdottomasti paras ja myöskin erittäin syväkosteuttava. Jos olen oikein ymmärtänyt, muut hiusnaamiot ovat korjaavampia ja "tujumpia" joten jälleen ne rasvoittavat ja latistavat helposti.
Hintaa tällä on noin 45 euroa paikasta riippuen.P2258317

Hiusöljy

Tämä moroccanoilin hiusöljy on varmastikin monelle tuttu, onhan se melkein noussut oikein kulttituotteen maineeseen. Mulla on tuo sadan millin "normaali" öljy, joka on kaikille hiustyypeille sekä joululahjapakkauksesta saamani minikokoinen light versio. Mulla tuo isompi on melkein lopussa ja jo paniikinomaisesti mun on yksinkertaisesti pakko saada lisää. Lightista en juurikaan pidä, mulla kun se tuli testiin vasta tuon isomman jälkeen niin sen teho ei enää vakuuttanut normaalin jälkeen.
En osaa sanoa esimerkiksi tekeeko tuo normaali hiuksista likaisen näköiset nopeammin kuin light, sillä mun hiukset rasvoittuu muutenkin hirmu nopeasti. Sen kosteuttava ja siloittava vaikutus on älyttömän hyvä varsinkin mun hiuksille, joten en ostaisi tuota lightia.
Hintaa tuolla isommalla on noin 50 euroa, jälleen paikasta riippuen.

Sellaiset mun rakkaani! Onko teillä samoja tuotteita käytössä tai muita suosikkeja kyseiseltä merkiltä?
Oon juuri nyt niiiin super super innoissani, sillä klikkailin UD:n Naked 3 paletin tulemaan. Ah, miten onnellinen ihminen voikaan olla pelkästä kosmetiikasta. Mä en tiedä miten pystyn odottamaan. Toivon hartaasti että se tulee perjantaina, muuten pettymys on suuri. :D
Olen myös miettinyt paljon tätä mun blogia ja haluaisin tuoda kosmetiikkaa suurempaan osaan blogissani. Eli enemmän postauksia sekä arvosteluja uusista ja tietysti vanhemmistakin meikkihankinnoistani, sekä myös videoita totta kai. Sellainen mun tavoite olisi saada 1-2 videota viikossa julkaistua, katsotaan miten lähtee rullaamaan! :)
Nyt siis kertokaahan mielipiteitänne, iskeekö kosmetiikkajutut?

Oon ihan kuollut, sillä autoin äitiä raahaamaan yhden sohvan tänne meille ja saan nyt mukavia kramppeja tuonne niskan seudulle. Eli uppoudun sohvalle ja katson tätä oikeesti aikuiset -leffaa ja voisipa sitä hakea jätskiä tähän kaveriksi. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! :)

9 kommenttia:

 1. Hmph kiitos taas, oon pitkään miettiny ostaisinko tosta sarjasta tuotteita vai en, mutta taidan ostaa ku sopiva aika tulee! :) Mä täällä kans muuten käytän tota schwarzkopfin moisture kickiä, oon jotenkin hullaantunu sen hajuun, vaikkei se suoraan mikään hyvä ookkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, taidan tartuttaa tätä mun kosmetiikkahimoa aika pahasti! ;) Se moisture kick on ihan lyömätön. Mun hiukset ei taida pitää Norjan vedestä ollenkaan, kun ne menee ihan takkuun siellä aina ja kerran kun olin pidemmän aikaa Norjassa, pakko se oli hommata, vaikkakin ihan naurettavan ylihintasena että oikein sydäntä kirpasi. Se haju on tosi vähän outo, ei tiedä tykkäiskö vai ei. :D

   Poista
 2. Voi että mä tykkään vaan joka postaus enempi tästä sun blogista. :)

  VastaaPoista
 3. Aaahhh mäki haluun kokeilla Morocconoilia!! En vaa haluais käyttää noin paljon rahaa jos se ei sovikkaan mulle, menin kyselee Stockalta näytteitä mutta ei ne antanu :D lol. Oon kuullu tosta hiusnaamiosta varsinkin kaikilta pelkkää hyvää, että ehkä seuraavasta palkasta lohkasen osan siihen…….

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voisivat kyllä antaa edes jonkun pienen näytteen että vois edes vaikka kerran testata kun kuitenkin aika paljon rahaa noi syö ja ottais päähän ja pahasti jos onkin ihan hutiostos. Kannattaa myös kärkkyä nettikauppoja jos ulkomailta tilatessa olisi vähän halvempi! :)

   Poista
 4. Moroccanoil on tehnyt ihmeitä mun hiuksille, mut en vaan halua käyttää niin paljon rahaa siihen..sitten kun vähän vanhempi ja sitä rahaa löytyy ni sit en tuu varmaan käyttämään ikinä mitään muuta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3