PRETTY.FI TILAUS

Mulle tipahti postiluukusta tiistaina nämä kaunokaiset, jotka tilasin pretty.fi verkkokaupasta. Kyseessä on siis Real Techniques Expert Face Brush, Real Techniques Setting Brush ja Coastal Scents Classic Angled Liner.

P2127755
Eli mä päädyin siis kokeilemaan näitä Real Techniquesin siveltimiä, sillä oon kuullut näistä pelkkää hehkutusta sekä päätöstä tuki se, että nämä ovat synteettisiä. Sekä tietysti nättejä kuin mikä! Coastal Scentsin rajaussivelin tuli tosiaan mukaan vähän randomisti, mutta merkin siveltimistä oon kuullut myös pelkkää hyvää.
Expert Face Brushilla oli hintaa 12,90, Setting Brush oli 10,90 sekä Angled Liner oli pienen alennuksen jälkeen 2,79.

P2127757 P2127758
Muutaman testailun jälkeen nää tuntuu tosi pehmeiltä ja varsinkin meikkivoide levittyy tosi hyvin ja sulavasti. Pinkillä söpöläisellä laitan puuteria silmien alle, nenään, leukaan ja otsalle ja se toimii myös älyttömän hyvin. Puuteria ei tule liikaa eikä paakkuunnu rumasti.
Rajaussiveltimellä kokeilin myös taiteilla geelimäisellä eyelinerilla rajaukset ja vitsit miten kätevä toi muoto on, eli oli tosi helppo tehdä se siipimäinen rajaus.

P2127768 P2127762
Mä oon nyt niin addiktoitunut ja hurahtanut ihan täysin kosmetiikkaan ja varsinkin siveltimiin. Musta tuntuu, että oon löytänyt sen oman juttuni. Mä odotan jopa joskus iltaisin, että tulisi aamu jotta pääsisin taas meikkailemaan. Jonkun mielestä se voi olla hassua tai hölmöä, mutta se oikeesti tekee mut onnelliseksi. Joillekkin meikkaaminen on vaan pikainen rutiini aamulla, jolla ehostetaan ja peitetään se väsymys mutta mä voisin istua siinä meikkipöydän edessä ikuisuuden ja kokeilla erilaisia värejä ja uusia juttuja. Kai tätäkin voi jonkinlaiseksi harrastukseksi kutsua. Kerran kysyin J:ltä, kun olin taas ostanut pienen läjän meikkejä että onko se sen mielestä ihan hölmöä, niin J sano niin kivasti että kun mulla elämä ei ole aina ihan kivoimmasta/helpoimmasta päästä ikävän sairauden kanssa, niin sen mielestä on ollut kiva nähdä, että mullakin on oikeesti asia josta oon innoissani ja mikä tekee mut iloseksi vaikka se asia ei mikään merkittävän suuri olisikaan. Ja toi on oikeesti ihan totta. Ei ole myöskään rikollista hieman hemmotella itseään ja ostella juuri niitä juttuja, mistä itse nauttii ja saa hymyn kasvoille.

Mutta nyt öitä kaikille! 

9 kommenttia:

 1. Noi Real Techniquesin siveltimet on ihan parhaita! Mä tykkään kun ne on synteettistä karvaa niin eivät pesun jälkeen menetä muotoaan :) Suosittelen tilaamaan noilta poskipunasudin, se on niin mahtava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihan huippuhyviä! :) Totta, ja huomasin myös että ne kuivuivat ihan super nopeasti. Kiitti vinkistä, pitää tilata! :)

   Poista
 2. Tuli hyvä mieli tästä postauksesta!

  Haaveilen tuosta pinkistä siveltimestä, sillä tarvitsisin sitä juuri tuohon samaan tarkoitukseen kuin sinä sitä käytät. Expert Face Brushin ostin Lontoosta, ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Poskipunasiveltimen, jota anonyymi tuossa suositteli, aion myös ostaa jossain vaiheessa.

  Meikkaaminen ja kosmetiikka ovat minusta ihan loistavia harrastuksia ;D Paljon huonompaankin voisi rahansa käyttää. Minulle nämä meikkihääräilyni ovat ihan terapiaa ja tärkeää vastapainoa arjelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiva kuulla että tuli! :) Mä olen myös ollut huippu tyytyväinen molempiin. Epäröin tosin hieman, että tarvitsenko edes tuollaista pientä sivellintä, että eiköhän se puuterin laitto jollain muullakin luonnistu, mutta kyllä taas piti todeta että väärässä olin! Mun myös pitää laajentaa pientä perhettäni tuolla poskipunasiveltimellä ehdottomasti, heh. :)
   Olen ihan samaa mieltä, että rahansa voi käyttää niin paljon huonomminkin ja mä ainakin enemmän kuin mielelläni laitan ne sellaiseen joka tekee iloiseksi. Ei ole parempaa kuin hypistellä ja ihastella uutta meikkiostosta. :D :)

   Poista
 3. Moikka, lähetin sulle s-postia :)

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sulla, jään kyllä ehdottomasti lukijaksi! :)
  Mä oon ollu pienestä asti poikatyttö ja aivan hiljalleen kiinnostunut kosmetiikasta- jotenkin niin pystyin samaistumaan sun innostumiseen! Ja kiva lukea juttuja Norjastakin- itse asuin Stavangerissa yhden kesän lapsena ja tykästyin kyllä maahan tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla ja tervetuloa seurailemaan! :) Heh, mullakin tuli tää innostus ihan kuin salama kirkkaalta taivaalta, mutta kyllä se kosmetiikka vie vaan mennessään! :D
   Norja on kyllä niin ihana ja kaunis maa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3