Vuosikatsaus - Osa 1

Moikka ja hyvää sunnuntaita! Tai no, maanantain puolella ollaan jo. Mä päätin myös tehdä tällaisen koosteen menneestä vuodesta. Näitä kuvia oli hirmu kiva kerätä ja muistella mitä kaikkea vuosi 2013 kokonaisuudessaan oli. Mulla ei myöskään ollut ensimmäisinä kuukausina tätä blogia, niin teillekkin nää kuvat ihan 'uusia'. ;-)
Ainakin viime talvi oli ihan huippu, kun kävin paljon J:n luona Norjassa. Rakastan sitä maata talvella, ne kaikki lumikinokset ja pureva pakkanen, ah.
No, vaikka kokonaisuudessaan olin todella onnellinen koko vuoden, oli se myös omalta osaltaan rankka. Niitä päiviä, kun kaikki tuntui tosi raskaalta, oli myös monia. Sairastamista ja kipua oli kaksikymppiselle ihmiselle ihan vaikka koko elämän edestä.
Kuitenkin olen oppinut omaamaan positiivisemman ajattelutavan ja silloin kun on rankkoja päiviä, ne hyvät hetket tai päivät tuntuu tuplasti paremmalta.
Kaikenkaikkiaan vuosi 2013 oli hieno ja innolla odotan mitä vuodella 2014 on annettavaa.
Tässä neljä ensimmäistä kuukautta:

tammikuukollaasi
white
… Vuosi vaihtui J:n ja kavereiden seurassa Käytiin J:n kanssa laivalla Himoitsin zarasta ylläolevaa takkia, joka tosin harmittaa vieläkin että jätin sen kauppaan Kävin alennusmyynneissä J lähti kotiin ja vuorostani minä matkustin loppukuusta Norjaan Sain J:ltä maailman parhaan joululahjan, mulberryn huivin Innostuin treenaamisesta Käytiin shoppailemassa talvisessa Oslossa Talsittiin lumimyrskyssä Ryhdyin kasvissyöjäksi Aloitin hiustenkasvatus -projektin ...

helmikuukollaasi
white
… Sain kauan kuolaamani hunterit Tulin alkukuusta Norjasta kotiin Tein ahkerasti uusia kynsiä ja rakastin hopeisia glitterkärkiä yli kaiken Makoilin sängyssä kissani Niilon kanssa, joka osoitti mieltään siitä että olin ollut poissa Olin ja jaksoin vielä sinnikkäästi kuntoilun parissa Hamstrasin proteiinijauheita ja rasvanpolttajia Helmikuussa mulla oli vielä ah, niin ihanat ripsienpidennykset Käytiin tyttöjen kanssa juhlimassa Kaipasin J:tä Terveyteni romahti ja keskeytin opinnot Mulla ei ollut vielä hajuakaan, kuinka hankalaksi mun elämä oli tulossa mun dystonian takia ...

maaliskuukollaasi
white
… Podin selkäkipuja Matkasin Norjaan Vietettiin J:n parhaan ystävän synttärijuhlia Kiivettiin monta kertaa vuorta ylös yhteen ruokakauppaan ja sain monia mustelmia kun liukastelin sitä vuorta alas ♥ Olin kaikista vaivoista huolimatta tosi onnellinen Sängyn päällä Norjassa mua odotti jättimäinen pääsiäismuna, jonka sisällä oli läjäpäin karkkeja Kuntoilu alkoi pikkuhiljaa jäämään Norjaan reissaamisen takia Tutustuin paljon uusiin ihmisiin, pääasiassa norjalaisiin J lähti mun mukaan samalla koneella Suomeen Saatiin olla ihan super pitkään yhdessä Käytiin pitkillä kävelyillä ja koirapuistossa ...

huhtikuukollaasi
white
… Olin koko kuukauden Suomessa Käytiin vuoden ensimmäisiä kertoja ulkona Niilon kanssa Värjäsin hiuksia hieman tummemmaksi ja rakastin niitä todella paljon Väri kuitenkin haalistui melkein heti Tein taas vaihteeksi uusia kynsiä ja tykästyin erityisesti valkoisen ja hopean yhdistelmään Olin muutaman päivän tivolissa töissä Juhlittiin kaverin synttäreitä Ostin uudet lenkkarit Kokeilin lenkkeilyä selkävaivoihin, joka ei ollutkaan niin hyvä idea Etsin kuumeisesti mekkoa Norjan itsenäisyyspäivän juhliin Vietettiin vappua, vaikka jouduin vappupäivänä töihin ja olo ei ollut mikään parhain ...

Nyt siirryn tonne J:n viereen katsomaan leffaa ja syömään jätskiä. Me ollaan vaan päivät pitkät maattu sohvalla, katottu telkkaria ja pelailtu tabilta candy crushia, haha. Mut tällanen laiskottelu on kyllä niin ihanaa! 

3 kommenttia:

  1. Ootte kyllä hirmu sulonen pari ja niin nätti naikkonen olet! :)

    VastaaPoista
  2. Oot niin nätti, että kateeksi käy :) Millä tavalla alkuvuonna treenasit, kävitkö pelkästään lenkillä vai kävitkö myös salilla? Ja minkä pituisia lenkkejä juoksit? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3