Asiaa geelilakoista

Oon niiin innoissani, sillä nyt lähiaikoina on tullut hankittua ihan rutkasti uutta kosmetiikkaa.
Uusien kosmetiikkajuttujen kokeileminen ja näprääminen on ihan mun lempi puuhaa. Eli siis myöskin on tällä hetkellä tosi paljon esiteltävää teille. ;-) Eilen esimerkiksi posti kiikutti mulle livboxin ja myöhemmin eilen löytyi ihan mahtavia alelöytöjä. Ajattelin näyttää teille noita mun aleostoksia erillisissä postauksissa, on nimittäin tullut shoppailtua ihan lahjakkaasti..
Ensimmäisenä kuitenkin esittelen teille mun geelilakat. Orlyn lakat löytyi Kicksin aleista, joten alelöytöjä nekin.

P1066022

Geelilakat on varmasti monelle tuttuja mutta kertauksena, eli geelilakat vaativat myös sen UV-uunin joka kuivattaa sekä kovettaa lakan. Mä en itse ostanut sitä geelilakan aloituspakkausta, taikka geelilakkaukselle tarkoitettua uunia. Oon kyllä lukenut jostakin, että uuni ostetaan erikseen. Mulla kuitenkin löytyy kotoa 36W uuni rakennekynsien tekoon, jota siis oon tietysti käyttänyt myös näissä lakoissa.
En osaa valitettavasti sanoa, kuinka kauan geelilakkaukseen tarkoitetussa uunissa lakkaa kuivatetaan. Itse kuitenkin pidän sen 3 minuuttia, joka mun uunista löytyy ajastuksesta vaikka toki huomattavasti vähempikin aika riittäisi, mutta pelaan varman päälle. ;-)

P1096129

Olen silmäillyt jo pidemmän aikaa näitä Orlyn geelilakkoja ja lukenut paljon hyvää näistä. Kicksistä bongasin heti joulun jälkeen tuon haute red -lakan puoleen hintaan, eli hintaa jäi noin kymppi. Ekassa kuvassa näkyy miltä tuo sävy näyttää kynnessä ja tykkään kyllä kovasti tuosta sävystä, vaikka se onkin aika räikeä.
Uuden vuoden jälkeen käytiin J:n kanssa uudelleen Kicksissä, jossa lakat olivatkin jo -70% joten mukaani lähti sävyt kiss the bride, sheer nude ja oh cabana boy.
Rakennekynsien teossa olen tottunut joka välissä puhdistamaan kynnen pintaa ja geelistä nousevaa tahmaa puhdistusaineella. Samaten myös nämäkin nostavat 'hikeä' uunin jälkeen kun geeliähän ovat. Opin kuitenkin, että näiden kanssa ei ole hyvä puhdistella eri lakkauskerrosten välissä, vaan laittaa uusi kerros tahman päälle ja puhdistaa vasta päällyslakan jälkeen. Punaista laitoin 3 kerrosta ja välissä pyyhkiessä oli vanulappu ihan punainen ja väriä lähti harmittavasti pois kynnestä.
Tykkään tosi paljon Orlyn koostumuksesta sekä lopputuloksesta tulee todella kaunis ja tasainen.

P1096161P1096130

Dependin lakat sain joululahjaksi, eli siltä merkiltä mulla on alus- ja päällyslakka sekä shimmer pink, joka on siis vaaleanpunaista hilettä eikä juurikaan peittävää. Joku varmaan muistaa, kun joululahjapostauksessa mainitsin että olin skeptinen noiden alus- ja päällyslakkojen suhteen koska mulla kuitenkin on geelit. Kuitenkin yllätykseksi noi on aivan huippuja tuotteita.
Mulla on tällä hetkellä omat kynnet, jotka on geelien ja tippien jälkeen hyvin heikot. Kerros aluslakkaa antoi nille jo tukea samalla kun teki hyvän pohjan tulevalle lakalle. Päällyslakkakin saa multa ihan kymmenen pistettä, se antaa hyvin tukea myös kynnelle ja kynnen pinta jää todella kauniiksi ja kiiltäväksi. Mun kynnet on jopa nyt niin jämäkät, että tuntuu kuin niissä olisi rakenteet.
Shimmer pinkiä en itse kokeillut, mutta testattiin sitä äidin kynsiin. Itse pidän peittävästä väristä, joten tuo hile ei ole aivan mun mieleen, mutta kaikinpuolin se jättää nätin ja huolitellun lopputuloksen jos haluaa jotakin neutraalimpaa.

P1096142
P1096170

Tässä kuvassa olen laittanut tuota kiss the brideä, joka siis on hyvin tuollainen hempeän vaaleanpunainen ja mun mielestä just passeli, koska helposti tuollaiset haaleat vaaleanpunaiset ei juurikaan näytä miltään tai sitten hieman mauttomalta. Nudea taikka kirkkaan pinkkiä en olekkaan päässyt vielä testaamaan.
Timantit laitoin päällyslakalla kiinni ja tosi hyvin on pysynyt.

Orly:

+ Helppo, riittoisa ja keveä koostumus
+ Kovettuu hyvin uunissa
+ Vahva lopputulos
+ Levittyy hyvin

- Hankala saada pois, varsinkin viilaamalla

Depend: 

+ Todella hyvä alus- sekä päällyslakka
+ Päällyslakka jättää kauniin kiiltävän pinnan
+ / - Paksumpi koostumus, joka on todella hyvä läpinäkyviä lakkoja laittaessa, mutta värillisessä lakassa ei ole ihan mun mieleen. Makuasia se on kylläkin.
+ Lähtee pois liuskamaisesti, joka on hyvä jos haluaa poistaa lakan.

- Lähtee kuitenkin jopa liian helposti pois, eikä kestä esimerkiksi tiskaamista ja muuta 'läträämistä' niin hyvin.
- Tuntuu jäävän uunin jälkeen hieman pehmeäksi.

Itse siis kallistun Orlyn puoleen. Vaikka 20 euroa voi tuntua hieman korkealta hinnalta kynsilakasta, tulen kuitenkin tulevaisuudessa keräilemään lisää sävyjä pieneen kokoelmaani. Dependeillä on hintaa noin 9 euroa, jotka myös hintansa puolesta ovat ihan ok lakkoja ja tosiaan jos tykkää paksummasta koostumuksesta.
Saa nähdä jos näiden myötä unohdan aivan kokonaan rakennekynnet ja rupean väsäilemään pelkästään näillä kynteni! Huippua ainakin se, ettei tarvitse läträtä tipeillä ja eri geeleillä jotka vie helposti tosi paljon aikaa. Mulla katkesi tuo pikkurillin kynsi ennen lakan laittoa, mutta se saa kasvaa rauhassa tuolla 'geelilakan suojissa'. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3