Pikkujoulu viikonloppu

Moikka kaikki! Raahauduin vihdoin koneelle laittamaan teille kuvia meidän superkivasta viikonlopusta. Mulla on järkyttävät univelat joten sunnuntai ja maanantai on mennyt aika koomassa.
Tosiaan lähdettiin perjantaina kaksi päivää kestävälle risteilylle Saksaan J:n työporukan ja parin muun tyttöystävän kera. Moni varmaan luki siitä hirmumyrskystä täällä Norjan, Tanskan ja Saksan suunnalla. Meille tuli jo torstaina tieto, että tuo risteily ehkä perutaan, koska reitti kulkee juuri Tanskan ja Ruotsin välistä Saksaan, jossa myrsky on pahimmillaan. Meinasin jo repiä pelihousut jalasta, kun ei edes satamaan mennessä varmuudella voitu tietää, lähteekö se vai ei. Onneksi selvisin säikähdyksellä, eikä sitä peruttu vaan lykättiin muutamalla tunnilla vain.

PC063872 PC063877

Pahoittelut kännykuvista, mä pöljä unohdin kameran hyttiin.
Perjantaina laiva lähti Oslosta noin neljän aikoihin jolloin käytiin nopeasti oluella ja pizzoilla. Illalla meille oli järjestetty à la carte illallinen upeassa tunnelmallisessa ravintolassa, jossa oli upeat kattokruunut ja eräs nainen soitti pianolla joululauluja. Tuo laiva oli muutenkin todella hieno, sanoinkin J:lle, että nyt Siljat ja Vikingit näyttää ihan pieniltä likaisilta sillipurkeilta. Ravintolat, baarit ja yökerho oli ihan viimeisen päälle kyllä mun mielestä. Ja puhtaita. Kaikkeen ohjelmaan laivalla oli panostettu, eikä missään vaiheessa tullut tylsää. Niinkuin mulla ainakin yleensä tuppaa tulemaan ruotsinlaivalla, kun siellä ei juurikaan ole mitään ohjelmaa. Paitsi lapsille, blaah.
Mun annos tuolla à la carte ravintolassa oli todella herkullinen, vaikkakin en tiennyt mitä kaikki nuo kasvikset edes olivat. Mutta lautaselta löytyi ainakin granaattiomenaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja herkkusieniä. Jälkkärinä oli aivan taivaallisen makuista creme bruleeta.

IMG_4433 IMG_4431

Olin koko päivän ja illan hieman flunssainen ja sanoinkin J:lle, että aion painua pehkuihin puolen yön aikoihin, että jaksan herätä Kieliin seuraavana aamuna. No, kuinkas kävikään kun ihminen ei osaa kieltäytyä. Nenäni eteen tuotiin koko ajan uusi juoma, ennen kuin vanhaa edes olin ehtinyt juomaan ja löysinkin itseni nightclubista vielä kolmen aikoihin nuokkumasta jekkubattery kädessä. Btw, jekkubattery sai suurta suosiota meidän porukassa ja sen uusi nimi onkin jekkebat, koska kukaan ei osannut lausua jekkubatterya. Vielä viiden aikaankin istuin hyttijatkoilla kalja kädessäni ja voi sitä riemun määrää kun piti kolmen tunnin yöunilla lähteä talsimaan Kieliin.

PC073923 PC073924 PC073929

Useimmat meidän porukasta lähti sataman viereiseen pubiin syömään munia ja pekonia kaljan kera, niinkuin norjalaisilla on tapana. Minä ja J kuitenkin käytettiin kaikki aika kaupungilla kiertelyyn ja otettiinkin ensimmäiseksi suunnaksi Sophienhof ostoskeskus. Suunnistettiin hiki hatussa eri paikkoihin ja meitä molempia huimasi ja keinutti aivan järjettömän paljon.

PC073932 PC073946 PC073947 PC073952

Melkein kaikki kaupat oli mulle ihan täysin vieraita, mutta onneksi summamutikassa eksyin johonkin kauppaan, josta lähtikin mukava määrä todella hyviä meikkejä ja niistä lisää erillisessä postauksessa. Vaikkakin molemmat oltiin hieman heikolla hapella ja silmät ristissä, jaksettiin kuitenkin hyvin kierrellä ne pakolliset kaupat ja käytiin pyörähtämässä joulumarkkinoillakin. Mua harmittaa, kun en kauheasti saanut kuvattua mitään tuolla joulumarkkinoilla, kun meillä oli tosi kova kiire ja ihmisiä tunki edestä ja takaa. Yritettiin vielä etsiä pimkietä Sophienhofin ulkopuolelta, mutta tuloksetta valitettavasti. Laivakin lähti muutamaa tuntia aiemmin sen myöhästymisen vuoksi, joten meillä tuli järjetön kiire hakea vielä nopsaan mäkkäristä hampparit ja äkkiä takaisin laivaan.

PC073953 PC073956 PC073957 PC073960

Niin innoissani olin tuosta Kielistä, että pakko päästä vielä uudemman kerran. Kaikki oli ihan älyttömän halpaa ettei tosikaan. Olisin ostanut varmaan ihan naurettavan määrän niitä halpoja meikkejä ja kenkiä, ellei J olisi toppuutellut ja muistuttanut mua siitä, että mun pitää saada ne Suomeenkin vielä.
Huh, taidan olla vieläkin ihan univeloissa, kun tuntuu ettei tästä kirjoittelusta tule oikein mitään tällä hetkellä.

Laitan nämä kaikki kuvat kahteen eri postaukseen, muuten tästä olisi tullut aaivan liian pitkä. Yritän vielä laittaa ne tänään, mutta ainakin viimeistään huomenna. Ja ainiin! Ylihuomenna lähden kohti kotia, en malta odottaa! Aloitan jo tänään pakkaamisen, ettei mulla ole kauhee urakka huomenna.

Mutta, seuraavaan postaukseen siis! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3