Joulun odotusta

Tänään tuli meidänkin olohuoneeseen joulukuusi! Heti tuli tosi paljon jouluisempi olo ja alkaa tajuamaan, että jouluaatto on jo ihan muutaman päivän päästä. Hassua, koska tuntuu että vasta hetki sitten oli syksy alkamassa. Tosiaan, tänään olen oikein kunnolla fiilistellyt joulua ja leivottiin äidin kanssa joulutortut. Ne olikin mun tämän joulun ekat tortut, hui.
Nyt on kaikki joulukoristelut tehty, joten voi rauhoittua ja antaa sen joulumielen ja -rauhan viedä mennessään. Ihanaa! Joulusiivouksetkin on hyvin pulkassa, heitin kaikki turhat roinat pois mun huoneesta, vaihdoin hieman järjestystä ja raivasin tilaa mun uudelle meikkipöydälle. Viimeiset pari päivää onkin mennyt sitä viimeistellessä. On se mukavaa kun on jouluksi siistiä, uusi järjestys ja uusi söpö nurkkaus meikkailulle. Niin ja uusi sänkykin mua odotti täällä, kun saavuin Suomeen!
Vielä kuitenkin puuttuu lahjojen paketointi, jonka ajattelin hoitaa viikonloppuna ja laittaa taustalle soimaan jotain kivaa joulumusiikkia.
Mulla olisi tuolla pakkasessa piparitaikinaa ja kovasti himottaisi alkaa vielä tänään niitä väsäilemään. Oon kyllä jo tänä vuonna yhdet piparit leiponut, mutta ne meni tosi nopsaan parempiin suihin.

Oon kyllä niin jouluihminen ja ihmettelenkin nyt, miksei mun blogissa ole tätä ennen ollut mitään kummoisempia joulupostauksia? No, onhan tässä vielä hyvin päiviä aikaa sitä joulua täälläkin hehkuttaa. ;-)

PC194671 PC194666 PC194584 PC194688 PC194668 PC194711 PC194686 PC194519
PC194587

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3