OOTD

Heippa ja hyvää perjantaita! Tai no, oikeestaan lauantain puolella jo mennään. Haettiin tänään J:n kanssa sikahyvät pakastepizzat ja sipsejä lähikaupasta ja ollaan oltu vaan. Telkusta tuli just 2012 -leffa ja oli kyllä kiva katsoa se pitkästä aikaa, kun muistan miten kauhuissani olin silloin kun se oli vielä uusi ja pelkäsin tosissani että noin tulee oikeesti tapahtumaan.
Täällä tulee hirveesti oltua vaan kotona viikonloppuiltoina, vaikka baariinkin kyllä jo pääsisin. Ei vaan kauheesti huvita mennä tuhlaamaan rahaa busseihin tai takseihin, jotka maksavat suurinpiirtein tuplasti Suomen hintoihin verrattuna. Tuo taksi pitäisi yöllä tänne meillepäin ottaa, koska ymmärtääkseni tänne ei kulje bussit hirveen myöhään yöhön ja juna-asemalta on hieman liian pitkä matka kävellä. Vaikka etäisyys on vaan se 9 kilometriä, mikä Turussa tai Helsingissä ei tunnu oikeen miltään ja yhteydet pelittää.
Ja toiseksi, onko mitään järkeä mennä tuhlaamaan hirveä määrä rahaa juomiin, kun se yksi juotava maksaa kympin verran euroissa. Ei. Mielummin käytän tuonkin rahan vaikka uuteen vaatteeseen tai säästän.

PB022351 PB022359 PB022350

Kellokin jo repii taas yhtä ja meenkin heti tän postauksen jälkeen nukkumaan. Huomenna suunniteltiin, että lähdetään aamupäivästä Osloon kiertelemään. Haluaisin piipahtaa Starbucksilla juomassa gingerbread coffeet sekä Bikbokilla on vielä huomisen päivän kaikki tuotteet -40%. Katselin jo heidän nettisivuiltaan valmiiksi jotakin mitä kotiuttaisi. Pikkujouluihin joku paljettinen toppi tulisi kyllä tarpeeseen ja viininpunainen kynsilakka. Toivottavasti löydän tarvitsemani!
Mä en tiedä vielä uskallanko ottaa kameraa mukaan, vaikka kovin haluaisin uutta maisemaa asukuviin. J 'pelotteli' mua, että Oslossa on tapahtunut nyt hirveesti ryöstöjä keskellä kirkasta päivää ja että varmasti jos ryöstäjä näkee mulla nätin minijärkkärin hyppysissäni, niin se lähtee kyllä kävelemään. Mä hieman naureskelin että ei kai ne nyt ihan kädestä vie, mutta kuulemma on yleistynyt tuollainenkin touhu. Hui.
No mutta, katsotaan huomenna mitä tuumailen. Nyt öitä!:)

1 kommentti:

  1. Kaunis asu! Haluaisin kans päästä maistaan tota gingerbread kahvia!

    http://sleeping-beauty-blogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3