OOTD | SKIRT & SWEATER

Tällasta asua ei mun päällä kauheen usein näekään, nimittäin hametta ja neuletta. Kun J tuli kotiin, patistin sen heti pihalle ottamaan asukuvia. Mä halusin kokeilla jotakin erilaisempaa ja just tuota hame ja neule -yhdistelmää.
Nyt syksyn mittaan hirveen monessa paikassa on näkynyt kuvia tosta yhdistelmästä ja oon aina kuolaillut sitä toivoen että itekkin osaisin tehdä hyvännäköisen yhdistelmän. Eniten mun silmää miellyttää hunterit tuon asukokonaisuuden kanssa ja nyt kun se tuli mieleen, niin mua harmittaa miksen laittanut niitä näihin kuviin. Mutta pääsipä nyt esittelyyn teille jalassa nuo nilkkurit, jotka tilasin membersiltä, jos joku vielä muistaa tuon kyseisen kenkäpostauksen. Muut popot lähti maitojunalla takaisin membersille ja noi ainukaiset nousi edukseen siitä joukkiosta.


PB082556
Collage
PB082567Collage1PB082561

Mulla on hirveesti postausideoita ja kuvia, mitkä pitääkin muistaa pikapikaa laittaa tänne ennenkuin unohtuvat kokonaan. Siivosin eilen mun konetta typeristä kuvista ja jäljelle jäävät sitten siirrän ulkoselle kovalevylle koneelta tilaa viemästä. Ajattelinkin tehdä pienen "throwbackthursday" -postauksen, noista noin vuoden takaisista kuvista, jotka osui silmään tuolta 15 000 kuvan joukosta. Itse ainakin huomaan joissain melkostakin muutosta, ainakin hiukset ovat huomattavasti lyhyemmät. Jotain asukuviakin siellä tais olla, kun mun piti perustaa blogi kauan sitten, heh.

Tänään ollaan vaan kotosalla. Haettiin kaupasta karkkia ja kohta yritän löytää maanantain salkkareita jonka jälkeen vois katsoa jonkun leffan. Katottiin muuten viime viikonloppuna We're the Millers -leffa ja oli ihan huippuhauska jos joku miettii tälle illalle elokuvavalintaa! Voisin jopa pistää sen toistamiseen pyörimään.
Luulenpa että nää viikonloput menee aikalailla kotona ennen sitä Kielin reissua, eli kuukauden päästä ens kerran viihteelle.

Mutta hauskaa perjantaita!:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3