FAKEFUR

Menipä tää postailu hirveen myöhäseks. Katottiin just J:n kanssa dokumentti botoxista ja mun mielestä se oli hirveen mielenkiintonen. Siinä oli nainen joka oli saanut botuliinimyrkytyksen pilaantuneesta makkarasta, botox kosmeettisesta näkökulmasta ja se mulle mielenkiintosin aihe eli dystoniapotilas, joka otti botuliinia.
Mä jotenkin aloin miettimään tota omaa botox kokemusta, kun lääkäri tossa dokumentissa sanoi, että ensikertalaiselle pitäis laittaa pieniä määriä ja liiallisesta annostelusta tulee pahoja sivuoireita. Mä jotenkin varmistuin siitä, että mä taisin olla just se, joka sai liikaa. Se ei helpottanut mun sairautta, vaan päinvastoin. Pää alkoi roikkumaan, joskus oli jopa kiire sinne sohvan tai  sängyn pohjalle jos johonkin uskaltautusin nousemaan, enkä pystynyt kannattelemaan päätä vaan se valahti taakse tai eteen. Mulle tuli pahoja nielemisvaikeuksia ja mulla oli ruoka melkein koko ajan väärässä kurkussa tai nenässä ja kuola valui suusta. Vieläkään reilu kuukauden jälkeen toi juttu ei oo täysin helpottanut vaan vieläkin joskus tarvitsen J:ltä apua, että se nostaa mut sängystä ylös. Huh mitä myrkkyä.

PB102781

Eli siis, erittäin mieluisesta paketista paljastui pehmoinen tekoturkis ja dr. denimit. Täyttä rakkautta isolla R:llä! Takki on lämpöskaalaa 3/5, mutta lämpimämpi mitä osasin odottaa.
Olen jo kauan haaveillut tekoturkiksesta ja sovitellut monia monia yksilöitä kaupassa, muttei sitä mieluista ole oikein tullut vastaan. Olenkin ikionnellinen, että voitin tuon lahjakortin nellylle ja sain mahdollisuuden tilata tän täydellisyyden kotiin. En välttämättä olisi ilman lahjakorttia raaskinnut maksaa takista 105 euroa, vaikka ihana onkin. Tai no, Norjan nellyn sivuilla takilla on hintaa 85 euroa. 
Dr. denimitkin ovat kyllä maineensa arvoiset. Tilasin housut koossa M, koska ajattelin pelata varman päälle, ettei ne kiristä tai purista mistään. Kuitenkin kävikin niin että kun noihan joustaa ihan älyttömästi, että oisin sen S koon voinut ottaa. Mut kerrankin näin päin, ettei ainakaan purista.

kollas1

PB102809

kuvaa


kuva

1 kommentti:

  1. Todella kaunis takki! :) Näissä kuvissa on muutenkin todella kaunis valo! :)


    Jos haluat kokeilla ripsenpidennyksiä, osallistu ihmeessä mun blogissa menevään arvontaan. Mä harvoin "mainostan" arvontoja mutta niin monet ovat kiinnostuneita ripsenpidennyksiä kokeilemaan niin miksi ei levittää sanaa. :) xx

    Voita ilmaiset ripsenpidennykset täältä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3