I HEART NAILS ♥

Heippa! Mun piti tulla jo eilen tekemään tää postaus mun uusista kynsistä, mutta kun ne oli valmiit taas kerran päivänvalo loppui. Täällä tulee kellonvaihtojen jälkeen jo viideltä pimeää, kamalaa!

Otin siis eilen tuumasta toimeen ja aloin väsäämään uusia kynsiä, olin katsellut niitä vanhoja kauhulla jo monen monta päivää. Vasemmassa kädessä taisi olla kaksi kynttä jäljellä ja oikeassa kolme, huh. Mä en oo todellakaan mikään nopea kynsienväsääjä, siksen voisi ikinä tehdä sitä työkseni ja omissakin on jo tarpeeks mulle hommaa. Toi projekti mulla saattaa kestääkkin sen kaks päivää kun ensin vähän viilailen vanhaa pois ja seuraavana päivänä aloitan uutta, sitten välissä vähän katson telkkaria ja surffaan netissä.  Myös nyt pidin vähintään vartin välein we heart it -tauon. Joskus laiskuuttani repisin niitä geelejä ja sen seurauksena oikean nimettömän kynsi halkesi kokonaan keskeltä kahtia eikä ole vieläkään ihan täysin parantunut. 

PA272017
PA272001

Yleensä käytän natural tippejä, mutta nyt päätin käyttää vanhoja jämiä pois uuden tilauksen tieltä, eli melkeinpä viimeiset valkoiset tipit pääsi kynsiin. Valkoisissa on vaan se huono puoli, ettei kynsistä voi tehdä kauhean pitkiä, koska omaan silmään näyttää tyhmältä ja hieman lapiomaiselta jos valkoinen osa on pitkä. Eli tosi lyhyet tuli tällä kertaa verrattuna mitä ne on aikaisemmin ollut, mut loppupeleissä tykkään kovasti! 

PA272003
PA272023
PA282038
PA282035
Outs, nimetöntä pitäisi vielä viilata muotoon mut menin sohimaan sinne tosi kipeän haavan!

6 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet, sopivan yksinkertaiset niin sopii hyvin kaikenlaisten asujen kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Sulle on haaste mun blogissa. :)

  http://www.weerabettina.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Kuullostaa ihan samalta miten mä teen kynnet, pakko kattoo telkkaria tai surffailla netissä vähän väliä hah :D mitä geelejä muuten käytät, mistä oot tilannut? :) mulla on tällä hetkellä geeli finaalissa ja olis kiva jos sais vinkkiä mikä geeli olis hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Haha joo se ois yhtä tuskaa tehdä ne kynnet yhdeltä istumalta ku selkää alkaa kolottaa ja se on niiin hidasta. :D Tilaan sanna tara nail artista pohja-, rakenne- ja viimeistelygeelit. Ne on ihan hyviä ja pysyny hyvin. :) Ne ei vaan oo kauheen paksuja, et ne valuu helposti..

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3