OOTD | BLACK N' WHITE

Täältä tulis kuvapläjäys mun asusta perjantailta! Perjantain teemana toimi mustavalkonen ja voi vitsit miten tykkäänkään tosta raitamekosta. Nappasin sen joskus nellystä mojovan alen kera kun tarvitsin kipeesti mekkoa J:n kaverin synttärijuhlille. Noissa nellyn mekoissa on vaan se huono puoli, että ne on aika lyhyitä ja mustat sukkikset on ihan pakolliset mun mielestä. Jokatapauksessa saa silti varoa ettei vilauttele. Mun piti ottaa vain pari mun kovan kipulääkityksen ja niskaongelmien takia mut joopa joo taas. Hauskaa oli kuitenkin ja sehän on pääasia!

kol3
PA111529

Varasin tällä viikolla vihdoin ja viimein ne liput kotio Norgeeen! Mulla käy ton varaamisen kanssa aina ihan huono nakki, mä odottelen ja selailen muita sivuja ja kun tajuankaan ne mieluisimmat liput on jo kadonnut. Tällä kertaa kävi samoin, ja mä kirosin etten todellakaan lennä niillä aamulennoilla tai istu keskellä yötä silmät ristissä kuppasessa bussissa. Mä löysinkin lennon, vaikka hieman kauempaa 23. päivä iltapäivälennon, luojan kiitos. Lennän eka Helsingistä Kööpenhaminaan, ja sieltä Osloon. Odottelen Köpiksessä parisen tuntia, mut eipä mitään, siellä on victoria's secret ja h&m joten saan varmasti kivasti ajan kulumaan. Ja löydän toivottavasti jotakin kivaa victoriasilta. Mä oon aina tosi nuukasti lentokentällä mut nyt annan luvan itelleni ostaa jotakin ihanaa. 

kol
PA111560

kol1


PA111568


PA111554

Lauantaina ois ollut ihanan Aneten tuparit, jotka kyllä valitettavasti jätin väliin. Päässä oli sellaset rumpukarkelot ja niskat on tuon botoxin ottamisen jälkeen niin kamalassa kunnossa, joten päätin pyhittää lauantain vain rentoutumiselle. Äiti oli tuonut lidlistä niitä ihania tuoreita donitseja, joita mussuttelinkin leffan kera. Yritin kaivella netistä informaatiota tän uuden kamerani säädöistä ja vinkkiä kuvaukseen. Tuntuu etten saa tästä kuitenkaan ihan kaikkea irti. Olenkin haaveillut uudesta 45mm:stä objektiivista. Jätän sen vielä mietintämyssyyn siihen saakka että saan tästä perus kitistä kaiken hyödyn ja ilon kaivettua esiin.

PA111544
kol4

4 kommenttia:

  1. Oot kyllä niin kaunis ja sulla on ihanan pitkät ripset! Onko sulla ripsienpidennykset vai onko sun ripset luonnostaan noin pitkät? Täälläkin viikonloppu on sujunut ihanissa, mutta rauhallisissa, merkeissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on luonnostaan kyllä aika pitkät mut viikonloppuisin käytän irtoripsiä tuomaan vähän näyttävyyttä. Kiva kuulla! Rauhalliset viikonloput on kyllä syksyisin ihania, on niin kiva katsoa illan hämärtyessä leffoja kynttilöiden kera. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3