Mökkeilyä - osa 2

Ajattelin tulla heti saman päivän aikana jakamaan loput näistä meijän mökkikuvista. Iltapäivällä kun päästiin takas mökille, laitettiin heti grilli kuumaksi. Mä grillailin vain maissia ja pojat lihaa. Harmitti kun ei ollut mahdollisuutta päästä yhteen kauppaan hakemaan soijaleikkeitä mulle, täällä kun on aika säälittävä toi kasvissyöjän valikoima monessa kaupassa. Syömisten jälkeen alettiin pelailemaan juomapelejä ja mäkin oppisin uuden hauskan pelin ja toisin taas mä opetin heille tän perus missä on sääntökortti, mustat annetaan jollekkin ja punaset juodaan itse jne -pelin. 


Mökiltä maisemat oli aivan törkeen hienot. Kuvassa ei ihan pääse oikeuksiinsa, mut aivan upea panorama maisema merelle. Jos mä joskus mökin ostan, haluaisin sen ehdottomasti Norjan vuoristolta.

Pyysin myös jos voitaisiin lämmittää sauna ja muut innostui myös et mennään vaan, mut loppuen lopuks siellä istu vaan mä ja Joachim eikä sekään omasta tahdostaan. Mä luulin et norjalaisetkin tykkäis käydä löylyissä mut ei näköjään. Mun mielestä on ihanaa istua saunassa ja juoda joku kylmä juoma. Noo, yhtä rutinaa koko saunareissu kuinka kuuma on ja ei pysty olemaan joten sehän siis oli lähdettävä.


Tässä siis koko meidän lauantain pieni irtiotto. Mä alan pikkuhiljaa pakkailemaan huomista varten. Oon niin innoissani että vähän yli 24 tunnin päästä oon ihan oikeesti kotona. Mulla ois ostospostauksen kuvat valmiina, mutta jos huomenna en ehdi niin laitan ne sitten kun oon Suomessa. 
ps. Oon alkanut pohtimaan tätä blogin ulkoasua, että haluaisin kaikki jutut tosta sivulta pois ja kuvat melkein koko sivun kokoiseksi. 
Millainen ulkoasu on teidän mieleen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3