Boyfriend cap & blond hair


Lainasin Joachimin lippistä tänään aurinkoa ottaessa ja mun mielestä se matsas aika hyvin mun uusien arskojen kanssa yhteen. Noi kakkulat nousi samantien mun lempilaseiksi, vaikka muotoa vähän aristelin mutta ensi kerralla jos kohdalle osuu kohdalle, haluan ihan kunnon pullonpohjat!

Tulin myös jakamaan tällaset pikakuulumiset! Tukka on onnellisesti värjätty, se vielä vähän kellertää juuresta niinkuin aina kun värjäilen mutta lähtee ajan kanssa. Täällä on ollut nyt ihanat ilmat, ja mäkin heitin varmaan kahden vuoden talviturkin veks! Täällä yhdellä rannalla on niin siisti sellanen vähän niinkun "vesipuiston" tapanen juttu. 


Mä en osannut yhtään selittää mistä on kyse, joten lainasin netistä kuvan. Kuvasta puuttuu sellanen ufon tapanen pallo ja banaani jonka päälle kiivetään ja tasapainotellaan. Ton höskän päällä on mahdoton pysyä kauaa koska toi on niin liukas ja tärisi muiden remutessa. Itse ainakin pyllähtelin veteen taukoamatta. Pelkään ensinnäkin kaloja ja tollasta pimeetä syvää merta joten en tykännyt yhtään joutua tonne veteen, mutta en kuitenkaan kehdannut olla ihan nössö. ;-) Toi oli kuitenkin tosi hauska ja pakko myös päästä uudestaan haha!

Ollaan nautittu ilmoista siis uiden, tänään vaihdettiin kylläkin rantaa koska toi oli tupaten täynnä ihmisiä. Käytiin myös pelaamassa tennistä ja shoppailemassa (ah nyt on taas materialismihimot tyydytetty). Kuvia on kertynyt mukavasti ja haluaisin kovasti jo tehdä asupostausta ja ostospostausta, mutta oon ihan silmät ristissä täällä. Huomenna herätään ysiltä, pakataan kimpsut ja kampsut ja lähdetään porukalla J:n kaverin mökille. Oon porukan ainut tyttö ja Joachimia lainaten pysyn kuulemma mukana poikien jutuissa ja ainakin juomistahdissa vaikka olenkin tyttö, olenhan mä suomalainen, hah. 

Mutta palailen siis sunnuntaina, hauskaa viikonloppua kaikille! :-)

2 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset:) Toi vesijutska on ihan tosi siisti!! Olis mahatava päästä tommoseen :D

  http://pictureme-m.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo toi oli ihan törkeen hauska ja hassuu et vieläpä ilmanen ja ympäri vuorokauden avoinna ilman mitään valvontaa tai mitään. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3